vineri, 20 noiembrie 2015

Times New Roman style

Este adevarat ca am fost al naibii de ocupata in ultima vreme si am inceput sa ma stresez iar. Dar am scapat din vedere motivul pentru care am inceput acest blog: sa ma relaxez si sa imi vars marea de... cunostinte.
Ca de exemplu: stiati ca un om poate rezista 5 ore la munca fara sa mearga la baie sau sa manance? E adevarat ca te doare burta de iti vine sa te urci pe pereti, dar... cine a fost mai productiv ca tine in astea 5 ore?
Sau, si mai si, am aflat de ce au atat de mult succes magazinele de pe langa cladirile de birouri si corporatii: dupa 8h de munca in care ai stat hipnotizat in monitor, perindatul printre raioane este cea mai relaxanta activitate, care nu presupune gandire. Ca sa nu mai spunem ca banii pe care ii arunci pe diversele prostioare compenseaza faptul ca nimic nu iti mai poate aduce bucurie in acele 8 ore, asa ca incerci sa umplii golul..

P.S.: Presimt ca acest blog se va alatura cu o viteza alarmanta de sfera "pamfletorie" adoptata de celebrul Times New Roman ( www.timesnewroman.ro )

Sampon uscat Kallos Go Go

E o nebunie cu samponul uscat. Parca a explodat piata, fiecare brand vine cu varianta proprie de sampon uscat iar eu, cumparatorul de rand, ...