joi, 11 mai 2017

Sampon uscat Kallos Go Go

E o nebunie cu samponul uscat. Parca a explodat piata, fiecare brand vine cu varianta proprie de sampon uscat iar eu, cumparatorul de rand, ametesc in fata raionului, de la prea multe optiuni. Dupa cateva luni de incercari si teste, am venit si cu un verdict.

Nu voi comenta sampoanele uscate de la Batiste, pentru ca stim toate ca sunt foarte bune. Voi comenta, insa, despre cele care se incadreaza in gama "se poate si mai ieftin".

Samponul Kallos Go Go a costat fix 11 lei, cumparat din DM, iar cantitatea am observat ca este standard (200ml). Dupa ce l-am cumparat, am citit cateva review-uri...pre-utilizare. Am observat ca toata lumea se plangea de mirosul foarte chimic a spray-ului, asa ca m-am ingrozit putin, recunosc.

Cam la doua zile dupa ce ma spal pe par, incepe sa isi piarda din volum, prospetime, etc, asa ca e momentul pentru samponul uscat. Am inceput sa aplic la radacina, cum fac de obicei, lasand toate usile deschise - just in case, ca sa nu ma asfixiez. Am fost placut surprinsa ca, desi era un parfum mai puternic decat ce am intalnit la celelalte sampoane uscate (Balea, Elseve, etc), era doar atat - parfum. Nu am simtit ca ma asfixiez, nu am simtit ca imi dau cu Domestos in par, totul era ok.

Testul timpului l-a trecut cu brio. Un sampon uscat imi prelungeste prospetimea parului cam cu o zi (mie, personal, avand parul cu tendinta de ingrasare), in schimb cu cel de la Kallos am putut sa scap chiar doua zile.

Pot spune cu mana pe inima ca este singurul sampon uscat care se apropie de cele de la Batiste, din punct de vedere al efectului. Bonus: samponul uscat imi irita putin scalpul, deci dupa o zi trebuie neaparat sa ma spal, pentru ca altfel incep mancarimile si iritatiile - cu cel de la Kallos nu am avut aceasta problema.

De la mine are trei de DA :)




Sampon uscat Kallos Go Go

E o nebunie cu samponul uscat. Parca a explodat piata, fiecare brand vine cu varianta proprie de sampon uscat iar eu, cumparatorul de rand, ...