miercuri, 24 iunie 2015

Asa, ca de inceput de vara ;)

Vara e aproape. De fapt, a inceput de o luna intreaga, dar cine a fost in sesiune probabil nu a vazut lumina zilei decat in pozele de pe Facebook.
Daaaaar, acum ca s-a terminat sesiunea, a inceput vara in regim full-time, hai sa dam o fuga pana la mare, sa ne bronzam si sub alta lumina decat cea de la neonul de la munca sau becul economic de acasa, si sa ciocnim un paharel. Unul mic. Un shot. Sau doua. Sau cate ne permitem.
Orice, numai sa ne dezmortim putin, si sa ne imbracam cu hainele alea de vara care ne dau o super dispozitie, si care parca striga "vara", "plaja", "mare", "libertate". Sau macar sa dam play la melodiile alea de vara, cu un super ritm, dar pe care nu am recunoaste in veci ca le ascultam, pentru ca sunt "prea mainstream" :P

Let's have fun, avem o vara intreaga de petrecut ;)

duminică, 14 iunie 2015

Pentru toate imprastiatele

Ce merge cel mai bine cu o dimineata agitata, in care versi cafeaua pe tine, de DOUA ori si iti musti degetele cand iei micul dejun?  Sa te impiedici in mijlocul trotuarului, sa te intinzi cat esti de lunga, pe asfalt, si sa vezi cum se rostogoleste tot ce ai in geanta, in toate directiile.  Iar daca atunci cand ajungi la munca, nu reusesti cumva sa iti calci si seful pe pantofii cei noi.. n-ai facut nimic. 

Daca dupa toate astea inca mai poti sta in picioare si sa afisezi acelasi zambet cald pe care il ai zi de zi.... oficial esti eroina mea.

 

Pentru toate astea, unii ti-ar spune ca esti impiedicata, neatenta, cu capul in nori, etc. Si poate asa e. Sau poate, doar poate, ai o viata atat de agitata si haotica, incat iti este absolut imposibil sa iti calculezi fiecare miscare, motiv pentru care "iti mai da cu virgula", si ajungi, probabil, intr-una din situatiile de mai sus. Oricum ar fi, atata timp cat se spune despre barbati ca "sunt atat de adorabili cand sunt impiedicati", noi de ce nu am putea fi? Crede-ma, dupa 9 ore pe tocuri la munca, sau prin oras, si tu ai vrea sa te simti adorabila in  cei mai confortabili si pufosi papucei roz ;) 

sâmbătă, 13 iunie 2015

Despre parinti, si pentru fiecare copil

Incep prin a va promite ca asta va fi singurul post "trist", deoarece mi-am propus ca acest blog sa fie mai mult fun decat "deep".

Cred ca fiecare copil/adolescent trebuie sa vada poza asta, si sa o inteleaga, inainte sa isi acuze parintii ca nu le pasa, sau ca nu ii intereseaza.
Am dat intamplator peste ea, si recunosc ca am zabovit putin asupra ei, inainte sa o salvez si sa trec mai departe catre celelalte posturi din newsfeed-ul facebook-ului.

(Text: " my pain means nothing if you are hurt " - durerea mea nu inseamna nimic daca tu esti ranit)

vineri, 12 iunie 2015

Helloo :)

 

Azi as vrea sa vorbim putin despre acel minunat fenomen intitulat "expectation vs. reality". Mai exact, dezamagirea aia (sau frustratea, depinde de amploarea situatiei) care te cuprinde atunci cand tu te astepti ca lucrurile sa mearga intr-un fel, si totul degenereaza in ultimul hal. De exemplu: te astepti ca vara, fiind cald afara, soare, pasarele, etc, sa te trezesti binedispus, odihnit, optimist si toate rozomovismele de genul. GRESIT! Te trezesti cu soarele in ochi, si te intrebi "cum pana mea a trecut de draperie?!", vecinul de deasupra e energic si da gauri intr-o veselie (se spune ca gaurile dau dependenta :P), iar cainele vecinei de dedesubt urla si latra ca sa ne anunte ca se pisa pe el. Aaah... summer mornings :)

 

Saaaau, si mai tare, te astepti ca noua rochita pe care ti-ai luat-o sa arate super dragut si sa vine lejer si boem pe tine, cand de fapt se va lipi de tine, vei transpira de la materialul evident nu foarte bun, iar tu vei ajunge la munca/facultate aratand ca un caine ud cautand disperat apa si umbra. Cine nu iubeste elastanul, nu?

 

Tot in incapatorul capitol Expectation vs. Reality, putem enumera si multele pagini pe care ti-ai propus sa le memorezi pentru urmatorul examen, convinsa fiind ca "de data asta e altfel", dar pe care ajungi sa le copiezi (intr-un format mult mai scurt) de la vreo colega sau verun coleg, sperand ca vor fi suficiente, pentru ca in weekend... sa fim seriosi, cine sta in casa sa invete? Vara?! Naaah :P

Sampon uscat Kallos Go Go

E o nebunie cu samponul uscat. Parca a explodat piata, fiecare brand vine cu varianta proprie de sampon uscat iar eu, cumparatorul de rand, ...