duminică, 14 iunie 2015

Pentru toate imprastiatele

Ce merge cel mai bine cu o dimineata agitata, in care versi cafeaua pe tine, de DOUA ori si iti musti degetele cand iei micul dejun?  Sa te impiedici in mijlocul trotuarului, sa te intinzi cat esti de lunga, pe asfalt, si sa vezi cum se rostogoleste tot ce ai in geanta, in toate directiile.  Iar daca atunci cand ajungi la munca, nu reusesti cumva sa iti calci si seful pe pantofii cei noi.. n-ai facut nimic. 

Daca dupa toate astea inca mai poti sta in picioare si sa afisezi acelasi zambet cald pe care il ai zi de zi.... oficial esti eroina mea.

 

Pentru toate astea, unii ti-ar spune ca esti impiedicata, neatenta, cu capul in nori, etc. Si poate asa e. Sau poate, doar poate, ai o viata atat de agitata si haotica, incat iti este absolut imposibil sa iti calculezi fiecare miscare, motiv pentru care "iti mai da cu virgula", si ajungi, probabil, intr-una din situatiile de mai sus. Oricum ar fi, atata timp cat se spune despre barbati ca "sunt atat de adorabili cand sunt impiedicati", noi de ce nu am putea fi? Crede-ma, dupa 9 ore pe tocuri la munca, sau prin oras, si tu ai vrea sa te simti adorabila in  cei mai confortabili si pufosi papucei roz ;) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sampon uscat Kallos Go Go

E o nebunie cu samponul uscat. Parca a explodat piata, fiecare brand vine cu varianta proprie de sampon uscat iar eu, cumparatorul de rand, ...