vineri, 4 decembrie 2015

Spiritul cumparaturilor si idei de cadouri

Nu-i asa ca toti suntem de-a dreptul bezmetici, in perioada asta?

Cred ca e printre putinele perioade din an (se mai pun si zilele de nastere) cand ne trec frecvent prin cap intrebarile "Doamne, oare ce ii iei unui om care are de toate??" si "De unde sa stiu eu ce isi doreste?".

Dap, vorbesc despre perioada pre-sarbatori. Cele doua jumatati ale lunii decembrie sunt frumos si armonios opuse. Diametral opuse. Cum? Simplu: in a doua jumatate, intradevar, ne bucuram de cadouri, de sarbatori in familie, de linistea iernii, de caldura din casa si de sarmalutele de pe masa. DAR, in prima jumatate... haos. Alergam ca niste gaini fara cap, prin frigul de afara, sa cautam cadouri pentru cei dragi, sa cumparam carnuri si mirodenii (ca sa avem ulterior de ce sarmale sa ne bucuram) si facem ore suplimentare, ca sa ne putem lua ulterior niste zile libere.
Nu-i asa ca e minunat? :)

Cel mai trist e cand realizezi ca habar nu ai ce cadou sa ii iei cuiva si, decat sa o dai in bara, mai bine ii iei ceva semi-generic. 

Nu aveti idei? Stiu ca nu aveti idei. De-aia am facut o mica lista general valabila pentru cadouri de Craciun, de Mos Nicolae, de zile de nastere, etc.

Pentru femei:
- seturi de creme
- seturi de parfum (da, sunt ceva mai scumpe)
- set de fular si manusi
- lumanari parfumate
- bratarici, cercelusi si alte briz-brizuri :)

Pentru barbati:
- un ceas
- un kit multifunctional (multe mini-scule intr-un etui care se poate lua la purtator)
- un briceag swiss (daca vrei sa investesti putin mai mult in cadou)
- seturi de ingrijire dupa ras (desi ne place de ei si nebarbieriti )
- manusi care se pot folosi pe touchscreenul telefonului.

Nu-i asa ca va simtiti mai inspirati? Cu placere :P

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sampon uscat Kallos Go Go

E o nebunie cu samponul uscat. Parca a explodat piata, fiecare brand vine cu varianta proprie de sampon uscat iar eu, cumparatorul de rand, ...