marți, 29 septembrie 2015

Nectarul zeilor

Cine e angajat, sef, student sau viitor student, stie ca un singur lucru poate unge armonios rotitele care ne pun in functiune dimineata: cafeaua.
Cu lapte, fara lapte, amara, cu zahar, cu miere, cu scortisoara, cu caramel, cu frisca sau cu vanilie, cafeaua ne aduce un zambet pe buze si este intotdeauna un pretext pentru a sta de vorba cu cineva drag.
Asa ca, de Ziua Cafelei va doresc, la cafea inainte !

miercuri, 23 septembrie 2015

Cu tine ♡

Vreau... vreau sa ma trezesc in fiecare dimineata langa tine, sa ma ascund sub patura atunci cand suna ceasul, sa nu te las sa pleci din pat ca sa te duci la munca.. Vreau sa iti pregatesc in fiecare dimineata cafeaua si, apoi, sa o savuram impreuna si sa vorbim despre orice ne trece prin cap, sa ne facem planuri, sa radem, sa schimbam idei. Vreau sa imi treci mana prin par si sa ma alinti in continuare, asa cum faci in fiecare seara pana adorm si in fiecare dimineata, pana ma trezesc.

Si mai vreau ceva. Vreau sa stii ca esti cel mai bun lucru care mi s-a intamplat, si care mi s-a intamplat la momentul potrivit, la locul potrivit (chiar daca am fost prea incapatanata ca sa vad asta, atunci).

sâmbătă, 19 septembrie 2015

Evadare din jungla urbana

Este tare interesant cum un singur weekend departe de agitatia orasului, te poate pune pe picioare din nou si cum te poate pregati pentru saptamana plina care urmeaza.
Nu tu semnal? No problem, si-asa nu e politicos sa te holbezi in telefon cand esti inconjurat de alte persoane.
Nu tu terase, cafenele? No problem, dam la peste, ne putem relaxa in mai multe feluri.
Nu tu civilizatie? Asta nici nu mai conteaza, atunci cand esti inconjurat de persoane intre care te simti bine.

Asa ca pot spune cu incredere ca vom repeta experienta :P

marți, 15 septembrie 2015

In loc de noapte buna... :)

Aaah, da... sentimentul acela minunat cand tocmai ai iesit din dus, tot corpul tau este relaxat la maxim, ti-ai imbatat simturile cu o super aroma datorita noului gel de dus si te arunci in pat, iar asternuturile sunt proaspat schimbate... nimic nu se compara cu senzatia asta. Iar cand stii ca nu trebuie sa setezi alarma pentru a doua zi, la o ora inumana.... jackpot!

Cam astea au fost gandurile mele de seara. Good night! (presimt ca urmeaza un somn fooaaaarte odihnitor)

Random

Am chef sa bat campii. Am chef sa bat campii despre noua crema de branza pe care am descoperit-o de curand si care jur ca poate tine locul unui desert, despre mega mixul de fructe tropicale pe care l-am mancat ieri, de imi aplaudau papilele gustative in semn de respect pentru alegerea facuta si despre minunata cana de cafea pe care am primit-o de la mama mea, care stie ca sunt absolut topita dupa orice are o bufnita pe ea.
Si mai am chef sa bat campii despre cat de mult imi place toamna, si cat de mult ador sa ma plimb printre frunze uscate prin parc (sau pe trotuar, in drum spre munca), cu iubitul meu... ah, toamna... nu e nici prea cald, dar nici frig nu pot sa zic ca e. E numai bine.. :)

Ok, acum pot sa ma opresc din batut campii si campiile, pentru ca trebuie sa ma intorc la munca. See ya ;)

marți, 1 septembrie 2015

Oficial, toamna

Neoficial, in schimb, am avut inspiratia sa ies la etajul 5, la mansarda de la munca, iar soarele ardea mai tare ca in august. Funny, nu?
Nu. Nu e funny. In ritmul asta, nici nu vom avea toamna. Va fi doar o trecere extrem de brusca de la vara la iarna. Azi e pra cald chiar si pentru o rochie fara bretele, dar maine...BAM! Scoatem paltonul!
Ok, poate am exagerat putin, dar lasand asta la o parte, ma bucur ca a venit toamna :)

Pot spune cu incredere ca este anotimpul meu preferat, asa ca voi astepta nerabdatoare ca tot ce e in jurul meu sa ajunga la aceeasi culoare la care a ajuns si parul meu in acest weekend: aramiu ^.^

Sampon uscat Kallos Go Go

E o nebunie cu samponul uscat. Parca a explodat piata, fiecare brand vine cu varianta proprie de sampon uscat iar eu, cumparatorul de rand, ...